BEMUTATKOZÁS

Image
Az AQUA IT Informatikai Tanácsadó és Fejlesztő Kft. 2012 évben történt megalakulása óta folyamatosan a számviteli, pénzügyi területen tevékenykedett. A cég az RLAN Internet cégcsoport tagjaként 2019 évtől, a cégcsoport blockchain (blokklánc) technológiás, tokenizációs fejlesztések szakterületet vette át, alapozva azt a vállalkozás korábbi pénzügyi, számviteli tapasztalataira.
RLAN INTERNET logóAz AQUA IT 2019 évtől mint projekt cég (konkrét feladat, konkrét szerződés teljesítése) a Futuraqua Nyrt-vel kötött szerződés alapján a korábbi gyakorlat, valamint az RLAN Internet cégcsoport hátterének használatával megkezdte a Watereum token és a hozzá kapcsolódó rendszer fejlesztését.

A vállalkozás tevékenységi köre kizárólag a blockchain (blokklánc) technológia, valamint az azokhoz kapcsolódó feladatok és fejlesztések körébe tartozik.

Küldetésünk az új technológiák, a blokklánc rendszerek széleskörű megismertetése, valamint az ezekhez kapcsolódó tudásbázis kialakítása. Célunk, hogy a blokklánc technológia alkalmazásával elősegítsük a papírmentes elszámolási rendszerek alkalmazását, a technológiai széleskörű megismertetését az üzleti élet minden területén.
Image
© 2022. All Rights Reserved.